петък, 14 ноември 2008 г.

Главните герои!

И сега мои хора, които по грешка влизате тук....Надявам се поне на това да ударите някой комет. Тук ще ви представя главните герои в Дарк Сънсет. Ако не сте го чели - много лошо, сега е момента да отнесете пепеляка като куцо пиле домат!
Та започвам:
Едуард Кълън
Знае се кой е...Е, тези които са чели Туайлайт сага знаят. Мистериозният бронзов красавец, с кадифения глас, който прилича на статуя...и си пада вампир. За разлика от оригиналния скрипт, този в Дарк Сънсет е по-различен и представя образа от друга гледна точка. Каква? Четете и ще разберете...
Томас Харш
Той е напълно нов. Леденият принц! Няма такова нещо просто. Студена външност, хладен глас на разказвач, чиста усмивка като зимен сняг. Очите му са като мъртвото вълнение и никой не може да им устои...Вие можете ли?
Коен МакГрийди
Рицарят! Има ли изпаднала в беда дама той ще е там. Набит, с буйна кестенява коса и очи сини като езера - на повърхността всичко е окей, докато не видиш какво се крие под нея. Какъв е всъщност ли? "Мелез" е доста двусмислено не мислите ли? Така че не бързайте да го обвинявате, че е върколак!
Таралин Евънс
Момичето от малко градче, което идва в още по-малко? Ем, не е голям напредък трябва да признаете. Без да иска тя се набърква там където не и е работа, разбира тайни, които не би трябвало да знае...А какво става с този, който знае прекалено много?
Ами това е от главните герои за сега. Сто процента искате да знаете повече за Харш, но за тях друг път...Сега чакам вашето мнение - съгласни ли сте с избора или не, кой предпочитате вместо него. Първоначално вие, самите, как си ги представяхте! Е, хайде не се скъпете!

1 коментар:

  1. Невероятни герои. Наистина добре подбрани и ако не сте почнали да четете Дарк Сънсет направо не му мислете!! Невероятен е!!

    ОтговорИзтриване