четвъртък, 4 февруари 2010 г.

Драбъл предизвикателство №1

Реших да зарадвам някой от вас, но и едновременно с това да предизвикам себе си. За какво става дума? Ами давам ви шанс (доколко давам, когато едва ли ще има много желаещи, но и малкото са все отбрани и лични!!! ) да си изберете какъв драбъл ("нещо си" в рамките на малък брой думи) искате да прочетете и аз ще го напиша. Какво е условието? Героите трябва да са мои! 
- от който и разказ/история да са;
- може да смешате двама от различни мои писаници (Алтерна, Дарка, Кучката и ако се сетите още нещо...здраве да е!);
- дори може да съберете мой герой с такъв от книга, сериал, филм (примерно Лийланд и Върколака от Х-мен /това ще бъде откачено/)
Другото, което трябва да направите е да определите тема, като нека ясно се знае, че това не винаги ще бъде заглавието на драбъла, а по-скоро неговото съдържание. 
И трето: с каква насоченост да бъде драбъла? Тоест какво искате да присъства в него? /щастлив край, мрачен, неочакван и пр./
И сега, за да ви олесня до максимум съм ви направила бланк, който само трябва да попълните:

*Б*Л*А*Н*К*
Двойка: ............... (от кой разказ/стори/) и ........................... (от кой разказ/стори/книга/сериал/филм)
/Може и да са две жени или двама мъже, но не ме кефи да пиша истории за любов между тях така че забравете. Ако изберете подобна двойка нека в драбъла става дума за приятелско, покрепа, предателство...някви такива, но не и любов!!!/ 
/Също така може да бъде само един герой от мой разказ/
/Както и мой герой и човек от реалния живот (вие напримерно)/
ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ УТОЧНЕНИЯ СА НЕОБХОДИМИ, ЗАЩОТО ВЕЧЕ ПОЛУЧИХ НЯКОЛКО ЗАПИТВАНИЯ И Е ДОБРЕ ВСИЧКО ДА СЕ ЗНАЕ =)
Тема (ако имате повече от една идея за тази двойка за теми, пишете ги!): ..................................
Искам да прочета за: .............................................................
/Примери: болка (може да посочите и точно каква - емоционална, физическа), радост, сълзи, смях, разкаяние, опрощение, вина, оптимистимистечен, песимистичен, мрачен, светъл, с щастлив край, не нещастлив край, забавен, смешни случки, пръсъствие на кръв в него (и прочие каквото се сетите, колкото повече толкова по-добре ще ме насочите)/
Предпочитания за брой думи: (ако имате напишете ги, тоест до колко думи искате да бъде) ..............................................

За всеки драбъл, който ще включва различна тема и ще има различна носоченост трябва да се пуска отделен попълнен бланк! (иначе как ще знам какво да има в единият и какво да липсва от другият?)
Ако има нещо, което не сте разбрали, питайте и ще ви кажа. =)

6 коментара:

  1. *Б*Л*А*Н*К* №1

    Двойка: Лийланд и Робката (гнездото) - хахах
    Тема: Робката да се окаже някаква рода на някой от семейството на Лийланд...
    Искам да прочета за: радост, смешни случки, приключения (до колкото е възможно въобще това с гнезди), светъл, край - по избор, предизвикателство, фантастика и това за сега. Не се сещам за друго.


    Бтв тази на снимката да не е актрисата от "Джоун"? Много ме кефи това сериалче. Случайно попаднах на първата му серия по AXN и си го изгледах. Останаха ми само няколко серии от 2ри сезон. Много ме радва.

    Дано съм попълнила всичко като хората. Бая време се чудех какво да напиша за тема. Оставям на твоето въображение, даже сега като помисля темата хич ни ме се връзва, така че ако ти хрумне нещо по-добро давай!

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотно е. Сега обаче едва ли ще стане драбъл. Може да го развия на разказ. Хахаха. Но ще бъде забавно. Няма как Роб присъства в него и да бъде скучно. Хахахахха.
    Мерси много, че се включи. Нали знаеш, че можеш да пуснеш още предложения, ако имаш?
    /бтв Лийланд ще перне като разбере, че Роб и далечен роднина, само това и липсва/

    ОтговорИзтриване
  3. *Ф*И*Л*Д*
    Двойка: Трент Хол (Алтерна) и Стиви (Кучката (= )
    Тема: Въображаемия ми приятел от детството, сваля момичето, което си харесвам!!!
    Искам да прочета за: гняв, лудост, смях, creepy
    Предпочитания за брой думи: колкото се може повече (=

    ОтговорИзтриване
  4. Хахаха. Кааас! Избухнах в луд смях като прочетох желанието ти. Хахаха. Ще ме довършиш. Велико! Хахахаха. Ще бъде същинско предизвикателство да го осъществя...Чудесно! Надявам се да не те разочаровам =)

    ОтговорИзтриване
  5. very good blog, congratulations
    regard from Reus Catalonia
    thank you

    ОтговорИзтриване